Agència SEO Barcelona

La teva agència de posicionament web

A la nostra agència SEO Barcelona, entenem el teu posicionament web en línia no com un fi sinó com un mitjà. Un mitjà per facilitar vendes, peticions de pressupostos, obtenció de clients, etc. L’objectiu principal és posicionar la teva pàgina web en les primeres posicions dels cercadors i convertir les visites al teu web en clients. Utilitzem eines pròpies i les tècniques més innovadores per atraure trànsit al vostre web i incrementar la ràtio de conversió.

Invertir en SEO de la mà d’una empresa experta en les tècniques de posicionament SEO és primordial per aparèixer a les primeres posicions dels resultats de Google de manera orgànica en un entorn cada vegada més competitiu.

Sol·licita’ns informació

  He llegit i accepto la política de privacitat.


  Beneficis d’aplicar una estratègia SEO

  T

  Posicionament consolidat

  Realitzar una estratègia SEO requereix de constància i treball. Treballem dia a dia per arribar a les primeres posicions de Google i consolidar el posicionament orgànic de la teva web

  Increment trànsit

  Els 3 primers llocs en els cercadors es porten més de l’ 75% dels clics. Quan s’aconsegueix assolir els primers llocs, el tràfic cap al teu web s’incrementa considerablement

  Augment de conversió

  Una bona estratègia SEO aconsegueix posicionar la teva web per a les paraules clau que el teu públic objectiu cerques. El trànsit al teu web serà de qualitat i amb major potencialitat de conversió

  z

  Captació

  La teva pàgina web ben posicionada a Google t’aportarà nous clients, incrementarà les vendes i captarás nous LEDS

  Branding

  A millor posicionament, més gran serà la visibilitat del teu negoci en els cercadors i incrementaràs el teu branding

  A

  Millora el teu SEM

  L’estratègia continuada en SEO millorarà la teva posicionament SEM i les teves campanyes a Google Ads seran més rendibles

  Especialistes en SEO certificats per Google

  • Som experts en posicionament SEO i SEM
  • Tècnics professionals en optimització web
  • Certificats per Google
  • Ens formem continuadament
  • Sempre en contacte directe i proper amb els nostres clients.
  • Definim l’estratègia i els objectius
  • Monitoritzem continuadament els resultats
  • Analitzem el compliment i el ROI
  • Utilitzem eines pròpies i de Google
  • Presentem informe de resultats i anàlisi SEO
  l

  Auditoria SEO

  U

  Keywords Research

  Link Building

  i

  Anàlisi

  Auditoria SEO

  Una auditoria SEO és el primer pas tant per poder realitzar qualsevol acció de posicionament en cercadors com per mesurar els resultats obtinguts de les accions realitzades.

  La missió de l’auditoria és «fer una foto» de el moment en què es troba el projecte abans de començar a treballar amb ell o de continuar implementant canvis.

  L’anàlisi SEO del teu web ens permet conèixer el posicionament actual de la teva pàgina a Google i quin és la teva posició respecte als teus principals competidors.

  Mesurem el grau d’optimització de la teva web amb els principals paràmetres SEO que influeixen en el rànquing dels cercadors.

  Amb els resultats de l’auditoria SEO del teu web nostra Agència SEO Barcelona defineix l’estratègia SEO més eficaç per a la teva empresa.

  Keywords Research

  El keywords research és la primera fase de la implementació de l’estratègia SEO, primordial per posar-la en marxa.

  El KR ens permet conèixer quines són les principals paraules claus o keywords associats a la teva empresa, serveis i productes i com els implementarem a la teva pàgina web per generar trànsit afí i de qualitat a les recerques dels usuaris a Google.

  L’estudi de les paraules clau que utilitzarem en l’estratègia SEO de la teva empresa estarà en constant evolució segons les necessitats de la teva empresa, la tendència de mercat, la competència i les variacions en les recerques dels usuaris.

  Link Building

  El link building o construcció d’enllaços és una de les tècniques utilitzades pels nostres especialistes en SEO per millorar el posicionament de la teva web en els cercadors

  A través d’una estratègia intel·ligent i natural de linkbuilding planifiquem i vam aconseguir enllaços de qualitat (backlinks) cap a la teva web.

  També treballem el link building on-page per generar enllaços dins del nostre propi site i millorar així la navegabilitat i el posicionament orgànic.

  Anàlisi resultats SEO

  A més de la implementació i monitoratge continuada de l’estratègia SEO, portem a terme de forma mensual una anàlisi SEO exhaustiu de la teva pàgina per mesurar els resultats obtinguts i millorar l’estratègia i el ROI obtingut.

  Realitzem un informe mensual de rendiment i d’evolució de l’estratègia i de l’posicionament del teu web.

  Sol·licita’ns informació

   He llegit i accepto la política de privacitat.