Solucions web personalitzades

Cobrim totes les necessitats de la teva empresa

Disseny web

Dissenyem i desenvolupem la teva pàgina web personalitzada, dinàmica i adaptada a tots els dispositius. Definim l’arquitectura web amigable i optimitzada per a Google que permeti la implementació d’una estratègia de posicionament en cercadors.

E-Commerce

El nostre equip de dissenyadors, desenvolupadors i especialistes en màrqueting treballen conjuntament per aconseguir que la venda en línia de la teva empresa esdevingui un èxit.

E-Learning

A Proment desenvolupem el teu projecte e-learning a la mida de les teves necessitats amb Moodle, el sistema de e-learning més utilitzat del món.

Manteniment web

A Proment comptem amb un equip d’especialistes web que realitza un manteniment tècnic pro-actiu dels sites perquè el seu funcionament i rendiment sigui sempre l’òptim, evitant la penalització dels usuaris i de Google.

Hosting

Servidors dedicat i administrats de primer nivell, amb un equip de manteniment tècnic pro-actiu i resolució d’incidències que ens garanteix el seu correcte funcionament i la màxima garantia de seguretat.

Sol·licita'ns informació

soluciones web

El teu partner de confiança en solucions web

Des d’una perspectiva centrada en cadascú dels nostres clients, aportem un assessorament independent, honest i professional per implementar solucions eficients que contribueixin a fer més rendibles i competitives les seves organitzacions.

Actuem amb la màxima implicació i compromís amb el projecte, les persones, la cultura i l’entorn de l’empresa.

Últimes entrades de blog

Sol·licita’ns informació

Privacitat