Marketing automation: Active Campaign Barcelona

Marketing Automation

Som una empresa de màrqueting automation a Barcelona, el nostre objectiu és agilitzar tots els processos vinculats a la relació amb el seu client per estalviar temps i costos.

Les plataformes d’automatització de l’màrqueting ens ofereixen molt més que e-mails automàtics. Amb elles vam crear una experiència de client completament activa i satisfactòria.

Amb ActiveCampaign o amb Mautic posem al teu servei totes les eines d’e-mail màrqueting, automatització i CRM que necessites per crear una experiència increïble per als teus clients.

Sol·licita’ns informació

  He llegit i accepto la política de privacitat.


  Funcionalitats de les plataformes d’automatització de l’màrqueting

  Active Campaign o Mautic et permet passar de l’e-mail màrqueting a l’màrqueting automation millorant la relació i la comunicació amb els teus clients i incrementant la captació

  E-mail marketing

  Campanyes d’e-mail màrqueting

  Personalitzeu els vostres e-mails i crea llistes segmentades

  Respostes automàtiques

  Embuts de correu electrònic

  E-mails programats

  w

  Marketing automation

  Dispara comunicacions personalitzades basant-se el comportament dels teus usuaris

  Automatitza el seguiment dels leads

  Troba els teus contactes més compromesos

  Automatitza la informació a enviar en funció de l’comportament

  +

  Gestiona les teves leads

  Crea llistes en funció de l’formulari rebut a través del teu web

  Realitza segmentació avançades en funció de les dades i comportament

  Automatitza el work-flow del teu equip de gestió dels leads

  YouTube video

  Equip especialitzat en Customer Experience Automation

  En Proment disposem d’un equip especialitzat de consultors de màrqueting automation a Barcelona i som experts en les plataformes Mautic i Active Campaign.

  Definim l’estratègia, la integració amb sistemes externs, vam realitzar la implantació i gestionem la plataforma. També formem a les persones de l’equip de màrqueting de la teva empresa per al seu acte-gestió.

  active campaing barcelona

  Millorem la relació amb els teus clients i la conversió

  Dins dels nostres servei d’automatització de l’màrqueting, definim quina plataforma d’automatització de el màrqueting és més idònia per a la teva empresa en funció de les teves necessitats i objectius.

  Configurem totes les automatitzacions que necessitis, per crear una experiència de client automatitzada totalment, segmentem les teves llistes de clients i creem els fluxos de seguiment dels leads rebuts.

  El resultat és la millora de la comunicació amb els teus clients i usuaris, l’increment de la seva satisfacció i l’augment de la conversió.

  Preguntes freqüents sobre Marketing Automation

  Què és el màrqueting automatitzat?

  El màrqueting automation o automatització de l’màrqueting fa referència a la utilització de plataformes per agilitzar i realitzar de forma automàtica els processos en la nostra tasca de l’màrqueting. Permet reduir temps de treball i cost.

  Què automatitzacions es poden realitzar?

  Hi ha infinitat d’automatitzacions que podem dur a terme. Des automatitzacions en el procés de compra fins automatitzacions amb els contactes que entren a través del web.

  Quins beneficis pot aportar a la meva empresa?

  Entre la seva gran nombre de beneficis que t’aportarà aquest sistema, el més destacats són l’increment de conversions ja que construïm un embut on anirem redirigint a l’usuari segons les seves accions i preferències. I un estalvi de temps i cost, permetent poder invertir el seu temps i diners en altres àrees.

  Quines eines es fan servir?

  En proment, com a experts en màrqueting automation, utilitzem Active Campaign o Mautic, segons les necessitats del client.

  Sol·licita’ns informació

   He llegit i accepto la política de privacitat.