Servei manteniment web

La teva empresa de manteniment web

Una pàgina web sense un correcte manteniment tècnic i actualització de continguts perd tota la seva eficiència, perjudica la imatge de la nostra empresa, impedeix aconseguir un posicionament a Google i, per tant, captar clients.

A Proment comptem amb un equip d’especialistes web que realitza un manteniment tècnic pro-actiu dels sites perquè el seu funcionament i rendiment sigui sempre l’òptim, evitant la penalització dels usuaris i de Google.

Sol·licita’ns informació

  He llegit i accepto la política de privacitat.


  Com realitzem el manteniment de la teva web?

  Z

  Check list diari

  Backups

  Resolució incidències

  Optimització velocitat

  Actualitzacions tècniques

  ~

  Seguretat

  Reputació

  w

  Suport

  Actualització contingut

  Molt més que manteniment tècnic

  Sovint s’entén el manteniment web única i exclusivament des de la perspectiva del correcte funcionament, sense tenir en compte que el veritable manteniment a d’incloure imprescindiblement l’actualització de contingut i l’optimització SEO de la pàgina.

  Si la pàgina no està actualitzada i no està optimitzada per a Google perd tot el seu valor com a eina de comunicació i captació.

  Web Perfomance Optimization 

  L’optimització del rendiment web (WPO) és un conjunt de tècniques o metodologies que s’apliquen als llocs web posteriorment a la seva realització i que ens ajuden a millorar el nostre rànquing en els cercadors.

  Els tres factors clau de l’WPO són:

  Hosting

  Velocitat

  Manteniment

  A Proment apliquem totes les tècniques de WPO perquè la teva pàgina web estigui totalment optimitzada i sigui una font de captació de clients i LEDS.

   

  Sol·licita'ns informació

   He llegit i accepto la política de privacitat.