Professionals del màrqueting i la comunicació al teu servei

Estratègia, implementació i seguiment

SEO

Realitzar una estratègia SEO requereix de constància i treball. Treballem dia a dia per arribar a les primeres posicions de Google i consolidar el posicionament orgànic de la teva web.

Google Ads

Proment és Google Partner, una Agència AdWords certificada per Google que avala els nostres coneixements i experiència. A Proment definim l’estratègia i gestionem eficient totes les teves campanyes de Adwords, Shopping, Display, Vídeo, Mòbils i Remarketing.

Social Media

La gestió de les xarxes socials de l’empresa és cada vegada més rellevant en qualsevol estratègia de màrqueting digital. A Proment millorem la teva comunicació i la teva reputació en xarxes socials.

Outsourcing

A Proment disposem d’experts en estratègia i màrqueting titulats que aporten els seus coneixements, la seva formació constant i el seu valor a les empreses que precisen d’un equip de màrqueting experimentat i plenament implicat en el projecte de l’empresa.

Automation

A Proment disposem d’un equip especialitzat en projectes d’automatització del màrqueting i som experts en les plataformes ActiveCampaign i Mautic. Definim l’estratègia, la integració amb sistemes externs, realitzem la implantació i gestionem la plataforma.

Sol·licita'ns informació

El teu partner de confiança

Des d’una perspectiva centrada en cadascú dels nostres clients, aportem un assessorament independent, honest i professional per implementar solucions eficients que contribueixin a fer més rendibles i competitives les seves organitzacions.

Actuem amb la màxima implicació i compromís amb el projecte, les persones, la cultura i l’entorn de l’empresa.

Últimes entrades de blog

Avantatges de treballar amb un Google Partner

Avantatges de treballar amb un Google Partner

Treballar amb una empresa que compta amb la certificació Google Partner és sinònim de qualitat i garantia. Què és un Google Partner? Els Google Partners són empreses de màrqueting online que tenen la confiança de Google. Això vol dir que han passat una sèrie d'exàmens...

Sol·licita’ns informació

    He llegit i accepto la política de privacitat.