Serveis Cloud Barcelona

Solucions Cloud

La tecnologia Cloud o serveis en el núvol és un dels principals recursos en el procés de la transformació digital d’una empresa.

Els recursos que ens proporcionen els serveis cloud doten a l’empresa de la flexibilitat i accessibilitat necessària per al seu treball diari i el seguiment dels processos dels seus projectes, empleats, tasques, etc, des de qualsevol ubicació i dispositiu.

En Proment implementem solucions en el núvol per als principals recursos que la teva empresa necessita: servidors, gestors de projectes, gestor documental, aplicacions, xarxes, programes de gestió, etc.

I tot això amb les màxima garantia d’accessibilitat i seguretat.

Sol·licita’ns informació

  He llegit i accepto la política de privacitat.


  Serveis en el núvol per a les empreses

  Servidors

  T’oferim servidors dedicats ja sigui per a la teva pàgina web, per a l’emmagatzematge de documents, per a la instal·lació d’un programa.

  CRM

  Un CRM t’ajudarà amb la gestió de les relacions amb el client. En la seva gestió comercial, màrqueting, servei postvenda i atenció a client.

  Gestor de projectes i tasques

  Una solució ideal per a col • laborar i compartir projectes i tasques. Ajuda a agilitar els processos de l’organització.

  Gestor documental

  Treballar amb Alfresco ens permet emmagatzemar i gestionar tots els nostres documents de manera segura, integrada, organitzada i eficient.

  Carpetes FTP

  Ús comú en oficines per accedir dins el servidor corporatiu. Permet que tot l’equip puguin accedir a diverses carpetes segons els seus permisos

  Software marketing automation

  T’ajudem a passar de l’e-mail màrqueting a l’màrqueting automation millorant la relació i la comunicació amb els teus clients i incrementant la captació.

  Webinars

  Còpies de seguretat

  Web mail

  Més que un proveïdor de serveis d’emmagatzematge en el núvol

  Els experts de Proment en Solucions Cloud l’ajudaran a definir quins serveis requereix la seva empresa segons la seva estructura, processos de treball, necessitats i objectius i et presentarem la solució en el núvol específica per a la teva empresa.

  T’ajudarem a caminar cap a la transformació digital amb serveis d’emmagatzematge en el núvol adhoc per a la teva organització.

  T’acompanyem en la transformació digital de la teva organització

  Tant les grans empreses, organitzacions i PIMES s’han d’enfrontar a el repte de la seva transformació digital si no volen quedar fora de mercat.

  En Proment acompanyem a les empreses, independentment del seu sector o mida, en el procés de transformació digital des del primer pas fins a aconseguir la seva maduresa digital.

  Els serveis en el núvol són una part primordial en la transformació digital de les empreses, que han de respondre a les seves necessitats actuals i futures.

  Sol·licita'ns informació

   He llegit i accepto la política de privacitat.