Agència de transformació digital Barcelona

T’acompanyem en la transformació digital de la teva empresa

T’acompanyem en la transformació digital de la teva empresa

Gestió documental

La Gestió Documental és la primera etapa cap a la transformació digital de les empreses i organitzacions. És una àrea fonamental per aconseguir l’èxit i afrontar els reptes imposats per la necessitat de digitalització dels processos empresarials.

CRM

La implementació d’un CRM en la nostra organització ens permet la gestió de les relacions dels clients a partir de l’anàlisi de les interaccions d’aquests amb l’empresa. En Proment desenvolupem la teva CRM totalment personalitzada segons les necessitats de la teva empresa.

Solucions cloud

La tecnologia Cloud o serveis en el núvol és un dels principals recursos en el procés de la transformació digital d’una empresa. T’ajudarem a caminar cap a la transformació digital amb serveis d’emmagatzematge en el núvol adhoc per a la teva organització.

Gestor de projectes i tasques

Un programa en el núvol que ens permeti gestionar els projectes i les tasques de la nostra empresa i del nostre equip de forma fàcil i des de qualsevol lloc és cada cop una eines imprescindible per al correcte desenvolupament de l’activitat d’una empresa.

Sol·licita'ns informació

El teu partner de confiança

Des d’una perspectiva centrada en cadascun dels nostres clients, aportem un assessorament independent, honest i professional per implementar solucions eficients que contribueixin a fer més rendibles i competitives les seves organitzacions.

Actuem amb la màxima implicació i compromís amb el projecte, les persones, la cultura i l’entorn de l’empresa.

Últimes entrades de blog

Sol·licita’ns informació

    He llegit i accepto la política de privacitat.