Corporate finance Barcelona

Generant valor per la teva empresa

Corporate Finance Barcelona

Proporcionem serveis d’assessorament financer, econòmic i estratègic especialitzat a empreses i institucions. Assessorem a l’equip directiu o socis en un ampli rang d’operacions, processos de compravenda d’empreses, operacions financeres, inversions, apalancaments, recerca de finançament i elaboració de plans de negoci i assessorament estratègic i financer, oferint en tots els casos solucions per al futur de l’negoci, assessorant també en aquells moments crítics que requereixen una ràpida presa de decisions. Som una empresa de corporate finance especialitzada en pimes.

Reestructuració financera

Estem especialitzats en oferir serveis d’externalització de direcció financera “part time” a les pimes perquè disposin d’una gestió professional de l’àrea econòmica i financera.

Operacions financeres

A partir d’l’anàlisi estratègica de la companyia i la seva valoració, vam preparar el projecte de finançament ajustat a les necessitats de l’organització.

Compra o fusió d’empreses

Oferim assessorament en el procés de negociació, valoració de les empreses implicades, assistència en l’obtenció de mecanismes de finançament i en el procés de due diligence. Som una empresa de corporate finance especialitzada en la compra d’empreses.

Venda d’empreses

Valorem la seva companyia i preparem el seu book de venda, assessorant-lo en el procés de negociació i en el tancament de l’operació de venda de la seva empresa.

Sol·licita'ns informació

El teu partner de confiança

Des d’una perspectiva centrada en cadascun dels nostres clients, aportem un assessorament independent, honest i professional per implementar solucions eficients que contribueixin a fer més rendibles i competitives les seves organitzacions.

Actuem amb la màxima implicació i compromís amb el projecte, les persones, la cultura i l’entorn de l’empresa.

Últimes entrades de blog

Martí Sistané a Debat a bat

Martí Sistané a Debat a bat

Compartim amb tots vosaltres la participació del nostre director general, Martí Sistané, al programa de TV Debat a bat de Canal Blau Parlem del 4t Simposi Garraf dels punts forts de l'economia comarcal i si som competitius amb Miquel À. Lliteras, director general de...

“Vent de cua”

“Vent de cua”

"Estem acostumats a desaprofitar períodes de creixement per manca de planificació..." Nou article del director de Proment Consulting, Martí Sistané, a L'"Eco de Sitges"     [su_button...

Sol·licita’ns informació

    He llegit i accepto la política de privacitat.