Treballar amb una empresa que compta amb la certificació Google Partner és sinònim de qualitat i garantia.

Què és un Google Partner?

Els Google Partners són empreses de màrqueting online que tenen la confiança de Google. Això vol dir que han passat una sèrie d’exàmens periòdics i compleixen uns requisits concrets marcats per Google.

Per obtenir la certificació de Google Partner, una empresa s’ha de sotmetre a una auditoria sobre com gestiona les campanyes de Google ads dels seus clients i aquestes campanyes han de complir certs requisits que estableix Google de rendiment i optimització.

A més, l’equip de personal tècnic que treballa amb les campanyes d’ads de Google s’han d’examinar anualment dels diferents apartats que estableix Google. Com sabeu el món d’internet i Google evolucionen a una velocitat trepidant i passar aquests exàmens vol dir que el personal està al dia de totes les novetats.

Per acabar, les campanyes que gestiona l’empresa en qüestió han de sumar un volum mínim d’inversió permanent per accedir a la certificació.

Per tot això, comptar amb la insígnia de Google Partner encara que no és tasca fàcil permet a les empreses que ens dediquem al màrqueting en línia diferenciar-nos de la competència amb un segell de garantia i qualitat.

 

Quins beneficis té el client de treballar amb un Google partner?

 

La gestió per part de professionals de les campanyes de Google Ads és fonamental per a la creació correcta, optimització i seguiment de les campanyes actives amb l’objectiu de maximitzar els resultats i rendibilitzar la inversió. Fer ric Google és molt fàcil però la idea no és aquesta sinó treure el màxim rendiment dels anuncis.

A Proment Consulting, com a agència Google Partner, definim l’estratègia i gestionem eficientment totes les campanyes d’Ads, Shopping, Display, Vídeo, Mòbils i Remarketing.

 

I a més… Google ara et regala 400 € extra per a les campanyes d’ads

Des de sempre Google premia els nous clients d’ads amb un regal per invertir i incrementar els seus resultats.

A partir d’aquest mes de febrer, Google augmenta de 75€ a 400€ el regal. Aquesta promoció està adreçada a nous clients que mai no han fet publicitat a Google i que aposten per treballar amb una empresa Google Partner. També amplia el període de 30 a 60 dies per gastar-los.

És a dir, si mai no has fet publicitat a Google, contractes una empresa Google Partner perquè gestioni les teves campanyes i inverteixes 400 euros (que pots gastar durant 60 dies) Google et regala 400 euros extra.

Si vols més informació sobre les campanyes de SEM o Google ads, contacta amb nosaltres.